За звездите и любимите ни тоалети

Красиви момичета, как сте днес?

snimki

Леките материи ми напомнят за лятото.

Сигурна съм, че прекрасно като мен. Защото дори и в домашна обстановка бихме могли да изглеждаме и най-вече да се чувстваме чудесно в собствената си кожа. Повярвайте, никак не е трудно. Днес например реших да пробвам един небрежен летен тоалет, на който не успях да се насладя, а вече е късно, уви. Но все пак коя жена не обича да си облича дори през зимата летните роклички и да мечтае за великия момент, в който ще се появи с тях в пълния си спиращ-дъха блясък!

И така, реших да се порадвам на никога не обличаната пола Capasca в тъмни тонове на етажи, сложих си любимия ленен бял топ с презрамки, едни страхотни черни сандали с цвете, които комбинирах с черна Luis Vuitton чанта. Разбира се, за разкош добавих и задължителните бижута, на които съм голям фен. Мисля, че единственото, което липсваше в случая, беше самото лято!

Обиците

с чанта

Кръгли обици съчетани с колие с правоъгълни елементи – понякога тази игра на геометрични фигури е доста забавна.

Обиците, които избрах, са много спешъл – кръгли, с целия зодиакален кръг.

Много исках да си ги сложа, защото освен, че са ефектни, са и много тематични за мен. Тези, които ме познават, знаят, че от малка се занимавам с астрология и звездите са ми в кръвта :)

обици с астро знаци

Обиците с астралния кръг, заради които щях да се поопека на средновековен огън в едно друго време. Инкрустациите върху елементите на колието също са доста интересни.

Астролозите никога не са били долюбвани и добре, че не живея в Средновековието, където заради острата ми интуиция, способността да не се разболявам, да съм винаги на върха на вълната и да следвам добрите съотношения на звездните тела ежедневно, щях набързичко да бъда изгорена на кладата от фанатичните чичковци от инквизицията. Помнете от мен – хороскопите във вестниците се пишат НЕ от астролози, а от редактори, чиито познания по древната наука са колкото моите по строително инженерство. Така че може смело да ги пропускате. Истинската астрална карта е толкова сложно нещо, че не стигат дни да се обясни.

с чанта

Ръката ми с пръстен Пикасо в оригинална форма с черни камъни и гривна със сребърна баня – всичко върху любимата Luis Vuitton черна чанта.

След тази спонтанна лекция по астрология, вече мога спокойно да продължа и с йога, аюрведа, медитации и конспирации. Добре де, шегувам се! Въпреки че защо не :) Модата и красотата вървят редом с доброто здраве и самочувствие, а всички тези науки и изкуства са насочени именно в тази посока.

фото

Този фотоапарат може да е старичък, но е напълно в състояние да снима ако му се сложи лента, да не говорим колко е чудесен за декор на домашното ни студио. Бижута с античен почерк, древни науки, антики… кой казва, че не са модерни!

А вие пробвате ли летните си дрешки през студения сезон като мен?

Bisuteria RocaE  Ви благодари!

Ако Ви е харесал постът, не забравяйте да оставите тук вашия коментар!

онлайн магазин за бижута

2 thoughts on “За звездите и любимите ни тоалети

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

dIIrfN

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>