Есенни настроения, листопад и брулени хълмове

Есен 2012 настъпи със страшна сила. Или както се казва, с вятър и студени нощи. Но ние сме си добре с чаша чай, приятни четива, любимите спортно-елегантни облекла и добро настроение, нали? Есенни тенденции И тъй като модата е начин на живот, какво по-добре от това да се чувстваме удобно, с щипка лукс, умерена доза модерност и лека пикантност за отскок. Хм, интересно какво ще се получи от тази рецепта, имайки предвид, че думата „отскок” ми идва малко… добре де, не че точно подскачам върху 12-сантиметровите си токчета, но нещо такова. И ето какво се получи в крайна сметка: Правило за есента номер 1: Скини джинси, тесни, малки, както искаш влизай в тях, но гледай да са по теб. Е, ясно, че красавиците от VOGUE нямат претенции относно теснотата на джинсите, ние да му мислим! Който иска да е в тон с тенденциите, да се стяга! Буквално.

красиви жени

Скини джинсите, които и на мен ми идват тесновати, но стоят страхотно върху обувки с високи токове и голяма платформа – спор няма. Предлагат идеален терен за импровизация в горната част – пищни бижута, разкроени модели на блузи, каквото ви гардероб позволи!

Правило номер 2: Принтове. И тази година абсолютен хит са смелите принтове. Даже леко се поизплашихме, защото по време на седмицата на модата в Парижимаше доооста шаренийки. То не бяха пайети, то не беше лъскавина! Специално за лъскавите рокли предстои да правим пост, защото се вдъхновихме от предизвикателството да сме блестящи, без да предизвикваме асоциация на щракане на пръсти и качване върху маса.

есенни принтове

Две гривни и на двете ръце – защо не! На дясната ръка – гривна с оригинални елементи със сребърна баня, която е по-„лека” и може да се допълни от голям квадратен пръстен. На лявата ръка съм с по-голяма гривна, която стои по-нагоре върху ръката.

Правило номер 3: И тук идва любимата ми част – аксесоарите! Тази година може да сме много щедри на бижута и всякакви допълнения към тоалета. Даже формулата „колкото повече, толкова повече” важи с пълна сила. Може да комбинирате изчистени с такива с камъни или кристали. Въобще можете да съчетавате всичко с всичко. Стига да можете.

обици

Големи едри обици с орнаменти. Стоят страхотно в комбинация с опушен-вамп грим.

Правило номер 4: Високи токове със спортни тоалети или елегантни дрехи със спортни обувки. Да, стана малко объркано, с една дума, отново ни се дава поле за експерименти. Дизайнерите масово налагат еклектиката (или смесването на стиловете) като ежедневие и точно затова си позволихме да комбинираме пищни бижута с маратонки в един предишен пост. Под ежедневните си джинси пък можете да се поглезите с елегантни обувки с ток и платформа. Защо не – тази есен всичко е позволено.

много бижута

Не се сдържах и захапах един ретро медальон, който е поне на сто години, но пък чудесно се върза с модерните бижута. Елегантен мишунг на аксесоарите.

Върху смелите импровизации с небрежно-спортно-елегантни дрехи можем спокойно да наметнем яке в стил милитари и да грабнем една луис-вютонка. Но за това – следващия път. А вие с какво комбинирате есенните си джинси?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nl3BG

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>