Sweet love story

Здравейте отново, прекрасни дами и любители на красотата!

Този път вдъхновението ни хвана по тъмно, затова с Мистър К. решихме да импровизираме и да си спретнем едно домашно студио. Аз облякох прилепнала виолетова рокля, скочих в любимите си 12-сантиметрови токчета (лесно е, когато не се налага да ходиш!) и избрах женствени бижута с кристали. Така де, случаят беше официален! За пръв път се чувствах като на истинска снимачна площадка, две халогенни лампи светеха в очите ми, а вдъхновеният фотограф искаше да заемам странни пози и да гледам фатално. На всичкото отгоре поради любовта на Мистър К. към антиките в един момент съвсем очаквано към мен заваляха свещници, рамки от картини и различни оригинални предмети.

Роклята, завесата зад мен, стената – всичко сякаш беше аранжирано в тон с любимия ми пръстен с пурпурен кристал и обици с лилави камъни. Целият декор, включително и аз, се къпехме в сладък розов облак, а моят виолетов генерал властно насочваше обектива си към мен.

Прекрасните бижута допринесоха за стилното излъчване на тоалета. Пръстенът е със сребърна баня и голям пурпурен кристал, а обиците са в нежни лилави тонове.

И в този розов ред на мисли, а и позатоплена от халогена, нямаше как да не ми стане романтично. Сетих се за едни мои съученици, които след години бродене по света, се върнаха в родния ни град, срещнаха се повторно и останаха заедно. Мога да изброя поне още две подобни истории. Сякаш има някакъв скрит механизъм, който ни разделя, за да пообиколим малко земята, да направим някоя и друга лудория, да понатрупаме опит, да се отървем от ненужното и така готови, ни среща отново, този път завинаги. Защо се замислих за този сценарий ли? Ами просто моята история с Мистър К. е същата. От приказките и мечтите. Че кое момиче не е мечтало да познава своя принц от дете и да знае, че някой ден ще бъдат неразделни. Красота!

Чувствам се прекрасно в тъмните лилави тонове. Представям си как пръстенът се отваря и от него изсипвам любовно биле на прах.

Всяка история е уникална,

но все пак сякаш има няколко основни мотива, които се повтарят. Няколко основни сценария. Като в романтична комедия – знаеш как ще свърши и какво ще е посланието, но не можеш да откъснеш очи…

Този свещник е много тежък с антично излъчване и много отива на тоалета ми. Ако някой ден спре токът, изобщо няма да се притесня!

Мистър К. ми подаде рамка от картина. Дали да вляза в нея? И да искам, не мога. Знам каква желая да бъде точно картината, но как ли ще излезе…

Разбира се, най-важно е човек да не влиза в рамки. Останалото е само въпрос на добър вкус!

Мистър К. каза, че е станала страхотно. Преди години за такива думи сигурно бих нарушила вечерния си час. Днес нарушавам само стереотипи и рутини, но не и стила си. А има ли стил, значи всичко е наред и приказката продължава!

One thought on “Sweet love story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

B7w3DK

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>