Целувката на фараона

Здравейте, скъпи фешънист(к)и и ценители на модните експерименти!

Medallon onlain

Усещането да сложиш този медальон е именно „царствено”. За допълнителна тежест и завършеност на формата комбинирах с кръгли обици с инкрустации.

Отново има слънце след почти цяла седмица мрачни дни и по този повод в събота с Мистър К. не издържахме и грабнахме фотоапарата с новия (още по-голям!) обектив. Аз бях в спортно настроение, но, както често се случва, изборът на аксесоари тотално промени първоначалните ми планове за визия. Така ежедневните ми лилави джинси и маратонки бяха неочаквано ъпгрейднати от смелите комбинации с бижута, които направих. Кой казва, че не можеш да придадеш усещане за древност и лека фараонска нотка дори на най-спортния аутфит!

И тъй като вече бях в подобаващо императорско настроение, избрах пръстен с масивен кристал, който съвсем тематично се нарича пръстен „Принцеса”.

Moda y salidas en el parque

Цветът на пръстена е онзи вишнево-червен цвят като на любимата ми гривна „Червена луна” с кожени каишки. Станах важна и изискана и за малко да започна да давам нареждания на всички около мен!

После се сетих за едно скорошно изследване на швейцарски учени според което над 50% от населението на Западна Европа и над 70% от британците имали същия ДНК профил като на Тутанкамон. А днешните египтяни съвсем нямали никаква генетична връзка с уж кралските си предшественици. Което означава, че европейската раса по дифолт си е кралска (нещо, което е вдъхновило фанатично нацистите навремето, разбира се). По-добре с фараон, отколкото да разбереш, че си родственик с Арнолд Шварцнегер, веднага се пошегува един американски водещ.

Така де – и да не сме Западна Европа, нищо не ни пречи да се чувстваме кралски.

collar Tienda de Bisutería Online

Липсва само египетският макиаж. Но леко опушените очи в съчетание с трите кръга на медальона също вършат работа.

Combinacion pantalones lilas

Salidas Moda

Мистър К. снима с мощния си обектив. Не мога да спра да се чувствам секси. Добре, че се държа на кралско положение! Тоест, фараонско.

Тук се вижда целият леко еклектичен ансамбъл. Спортните дрехи спокойно се съчетават с това оригинално колие с три кръгли елемента и кожени каишки, обиците, гривната и пръстена с нестандартни елементи. Всичко от занаятчийската колекция на ROCAE със сребърна баня.

One thought on “Целувката на фараона

  1. Pingback: Есенни настроения, листопад и брулени хълмове | Rocae fashion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

qFqTbk

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>