Фризьорски салон Сани в Стара Загора

ФРИЗЬОРСКИ САЛОН  СТАРА ЗАГОРА

Един слънчев ден в града на липите, правите улици и красивите жени- Стара Загора.

Friziorski Salon

фризьорски салон Стара Загора

След дългата  и натоварен седмица, решихме да се измъкнем от София и да се разходим до родния ми град. Времето беше перфектно. Реших истински да се поглезя и да релаксирам така, както от много време не ми се беше случвало.

Започнах  деня с разкрасяване и тъй като косата ми имаше нужда от рефреш, отидох при моят фризьор Сани. Освен,че Сани е професионален фризьор и  има свое кокетно малко ателие,  с нея ни свързва и нейната дъщеря Мелиса, която още от мъничка обичаше балета( моето хоби) и дълго време ходеше в балетната школа при Алида Бонева,  балетният  ръководител  и хореограф на Държавна Опера Стара Загора.

Оставям малко снимки с една страхотна прическа, която Сани направи за отрицателно време. Прическата  този път е френска плитка “Водопад”.

 Сани винаги екпериментира  с нови,  модерни прически.

El salon Sani y la bisutería RocaE

Ето и продължението на тази стилна прическа с френска плитка “Водопад” в комбинаяция с едно прекрасно колие със сребърна баня от онлайн магазина на RocaE, където може да намерите голямо разнообразие от модели.

Колието  Есенни листа  на RocaE стои  много оригинално и стилно, може да го комбинираш с всякаква дреха и прическа, дори с една  семпла тениска и дънки стои перфектно. Колието е  със сребърно покритие, закопчава се лесно, като дължината му може да се коригира.

Фризьорски салон Стара Загора

Ако все още не сте ходили при Сани, салонът се намира на

следния адрес:

” АТЕЛИЕ САНИ”

 гр. стара  загора, ул. света богородица 118, тел 0899274404

Сани направи специална фотосесия с бижута, а  в онлайн магазина  BisuteriaRocaE можеш да намериш страхотни модели:  пръстени, обецигривни , колиета, медальони.

               колие със сребърна баняФризьорски салон  Сани,

Сани е професионален фризьор от дълги години, има си собствено фризьорски салон и направи специално тази фотосесия за бижута RocaE.

Oще един модел на RocaE. Това колие e по- финно и предназначено за дамите, които предпочитат по-нежни и не чак толкова масивни бижута. Съчетава се както с рокля, така и с по-обикновени дрехи.

One thought on “Фризьорски салон Сани в Стара Загора

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

llSgEx

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>