Разходка в Паничерeво

Най-после дългоочакваната почивка…!

В двора нашите приятели решихме да експериментираме и станаха страхотни снимки...!

След дълги месеци работа чувството  е невероятно, когато се сетиш, че на следващия ден няма да бързаш за никъде, ще спиш до късно,  а след това ще пиеш едно горещо  ароматно кафе на терасата….! нямахме никакви планове. В крайна сметка, решихме  първо да отидем на гости за два дена при едни приятели в село Паничерево. Сигурно не всички са  чували за това селце, което се намира на брега на язовир  жребчево. паничерeво не е много голямо село, част от жителите са турци, някои  са богати,  други не чак толкова. но в паничерово едва ли може да останеш гладен, освен рибиловът, с който е известен този район, земята е много плодородна, В двора нашите приятели си имат домати, ароматни краставици, чушки, сливи, праскови, ябълки, ягоди, грозде, орехи….! истински рай! къщата им се намира точно на брега на язовира и гледката е невероятна….! почти всеки ден  излизат  на риболов с моторницата , а вечер приготвят прясно уловената риба и вечерят на чист планински въздух в двора.  спокойствие, чист въздух, далеч от колите и шума на големия град…! един ден бих искала да живея в някое тихо местенце, далече от напрежението и ежедневните проблеми…!

 направихме страхотни снимки на това романтично паничеревско местенце.

сложих си  червена ефирна рокля на бели точици с дълбоко деколте  и прелестно масивно колие  rocae със  сребърна бяна  във формата на есенни листа.

В двора нашите приятели решихме да експериментираме и станаха страхотни снимки…! Ако вярвате или не, тази червена рокля на бели точици, която ми е любима, е на майка ми отпреди 20 години, сама я е шила..! Стои невероятно, актуална и днес…! Колието RocaE от масивни посребрени листа, в комбинация с роклята стои много елегантно, ретро – романтично, модерно- екзотично. Обожавам този леко ретро стил, в който се чувстваш удобно, небрежна, различна и в същото време много женствена…!

КАК ОБИЧАМ ДА СИ КЪСАМ ЗЕЛЕНИ КИСЕЛИ ЯБЪЛКИ

Пред старото ремарке…! Колко обичам зелени кисели ябълки и най-вече, когато си ги късам сама!

Един слънчев летен ден на язовир Жребчево

Anillo y pulsera brazalete de Bisutería RocaE

За любителите един старичък червен мотор Honda, който нашият приятел е разглобил преди време заради страстта си към високите скорости!

Кръгъл  масивен пръстен RocaE  със сребърна баня и  висящи посребремни обици в хипи стил RocaE:

Тук съм с висящи обици RocaE, със сребърна баня, с орнаменти в стил hippie, кръгъл посребрен масивен пръстен RocaE, който стои перфектно в комбиняция с hippie гривна от малко шалче, което съм увила около китката си.

One thought on “Разходка в Паничерeво

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

V2QL

Please type the text above:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>